Mulle on nyt sitten varattu 3 pientä gerbiilityttöstä. Luovutus on juoluviikolla. Ihania black pied:ejä! Kasvattaja lupaili että saataisiin kuvia nyt viikonloppuna.. mukavata! Aah mä en jaksa odotttaa.

Oltiin Nadin kanssa tossa eilen illalla lenkillä ja treenaamassa. Tosi nätisti Nadi veti, joskin välillä vähän salukimaisen hitaasti.. :D Mutta kyllä sitä innokkuuttakin löyty, namit vaan loppu keskes oltais treenailtu vielä vähän pidempään.. Tänään uusiks. Mennään tunnin parin päästä koirametsään, tai ainakin tarkotuksena ois mennä. Varmaan vedetään tänään vähän pidempi lenkki, kun on nyt ollu vähän hiljaiseloa ton lenkkeilyn ja treenaamisen kannalta. Messariinki on vaan pari viikkoo, pitäis varmaan viel vähän harjoitella seisomista ja hampaiden katsomista, kun Nadinen on ainkin hampaiden katselussa vähän arka, parempaan päin kumminkin menossa.

Neemutin on saanut super liikuntaa, oon juoksuttanut sitä nyt kolmena päivänä parikin kertaa n. 30 lattialla. Innoissaan näyttää poika juoksentelevan. Huomaa muutenkin että yleiskunto on nuossu, kun jaksaa juosta juoksupyörässä entistä kovempaa ja äänekkäämmin! Mulla vaan menee yönunet, mutta hyvä että saa liikuntaa!! :D

Kataakin on juoksuteltu joka päivä tällä viikolla, yritän pitää sille nyt paljon seuraa. Onneksi ne poikaset on nyt sitten varattu! Tosin lähetään Thaimaaseen viides päivä tammikuuta, mutta ehkä ne tottuu.. ja onhan Mimmi niitä hoitamassa. Pitää laittaa hirveet hoito-ohjeet vauvojen käsittelyyn. Lauran (mun pikkusisko) kaverin Jassun gerbiilit tulee meille sillon ekalla lomaviikolla, kun ollaan Thaimaassa, niin Mimmi saa sitten hoitaa nekin, kun Jassun perhe lähtee lappiin laskettelemaan.

Tässä nyt tää sitten ois.. kirjottelen ehkä tänään vielä uudestaan, jos saadaan niitä poikaskuvia.. :)